תחומי העניין שלי במחקר הם: שירת המשוררות העבריות ותולדות השירה העברית החדשה; תיאורייה פסיכואנליטית, מגדר, תיאוריה קווירית, פרוזה ישראלית עכשווית ושירה ישראלית עכשוית.
ספרי בתנועת שפה עיקשת: כתיבה ואהבה בשירת המשוררות העבריות הראשונות (הוצאת אוניברסיטת חיפה וידיעות אחרונות, 2012) עוסק בעשור הראשון להופעת המשוררות העבריות במרחבה של השירה העברית המודרנית, בשנות העשרים של המאה העשרים, ומתמקד בשירת האהבה ובתפיסות הארס-פואטיות של שלוש המשוררות המרכזיות של התקופה: רחל בלובשטיין, אסתר ראב ויוכבד בת-מרים, וכן ביצירתה של אלישבע ביחובסקי.
ספרי כחומה עמודנה: אמהות לחיילים בספרות העברית (סדרת מגדרים, הוצאת הקיבוץ המאוחד 2018), עוסק במופיעה של אם החיים, אם הלוחם, בספרות העברית החדשה. הסוגיה המרכזית שנבחנת בספר היא מרחב הפעולה של אם החייל: מה מרשה הספרות העברית לדמויות של אימהות לחיילים לרצות או להתנגד לו; מה היא אוסרת עליהן לחשוב, לבטא ולעשות, ומהן הסנקציות הסמויות והגלויות שמופעלות כלפי אימהות שמעזות לחרוג מן המקום שהוקצה להן. בפרקים השונים מוצגות פרשנויות פוליטיות ללא מודע הלאומי-מגדרי ביצירות וכן לנטייתה של הספרות העברית לציית לכלליה הבלתי כתובים של האידיאולוגיה הציונית ולא לקרוא תיגר על ציוויה. הספר עוסק בין היתר ביציורתיהם של ברנר, ברדיצ'בסקי, אביגדור המאירי, נתן אלתרמן, משה שמיר,יוכבד בת-מרים, עמוס עוז, חנוך לוין, יהודית הנדל, אורלי קסטל בלום, יוסף אל דרור, בתיה גור ודויד גרוסמן.