לשבוע בלבד: מסלול קבלה מיוחד ללימודי רפואה באוניברסיטת תל אביב למשרתי.ות קבע ולוחמים.ות בשירות חובה ששחרורם נדחה בעקבות המלחמה

הרישום לבית הספר לרפואה בתוכנית ה-4 שנתית ובתוכנית ה-6 יהיה פתוח בין התאריכים 25-30.6

25 יוני 2024

בשורות משמחות למשרתות ולמשרתי בקבע וכן ללוחמות וללוחמים בשירות חובה שהשחרור שלהם הוארך בעקבות מלחמת חרבות ברזל: בית הספר  לרפואה של אוניברסיטת תל אביב פותח עבורם את רישום לרפואה בתוכנית ה-4 שנתית ובתוכנית ה-6 שנתית לשנה"ל תשפ"ה, למשך השבוע הקרוב.

הרישום יהיה פתוח בתאריכים 25.6.24 עד 30.6.24 בחצות. לא יהיה רישום נוסף מעבר למועדים אלה.

על תנאי הקבלה

עבור רישום לתוכנית ה-6 שנתית יש לעמוד במכסת ימי השירות כפי שנדרש ממשרתי מילואים, כלומר, 60 ימים בשנת 2023 + 30 ימים בשנת 2024 עד ל- 12.5.24, או 60 ימים בשנת 2024 עד לתאריך 12.5.24.

עבור רישום לתוכנית ה-4 שנתית יש לעמוד במכסת ימי השירות כפי שנדרש ממשרתי מילואים, כלומר, 30 ימים לפחות בין התאריכים 7.12.23 – 6.6.24 על מנת לגשת למבחן הידע במועד אוגוסט, או 30 ימים לפחות בין התאריכים 1.1.24 – 1.6.24, על מנת להתמיין ללא מבחן ידע כפוף לממוצע 80 בקורסי הליבה, או לגשת למבחן הידע במועד אוגוסט.

מועמדים.ות שעונים.ות על תנאים אלה בלבד (אין ועדת חריגים ברישום לביה"ס לרפואה), מתבקשים למלא את פרטיהם בטופס >

שימו לב

• יש לצרף לבקשה אישור ממדור לומדים של צה"ל (מייל - lomdim.segel@gmail.com), בו כתוב מתי היה מועד השחרור המקורי ואת מועד השחרור בפועל, ולציין שהשירות הוארך בעקבות המלחמה.
  • בנוסף, יש לצרף אישור מהצבא על מס' ימי השירות ומועדם (טופס 3010 במקרה שחלק מהשירות היה במסגרת מילואים), חיילים בשירות חובה נדרשים לצרף גם תעודת לוחם.

לאחר שליחת הטופס ובדיקת המסמכים, יישלח למועמד.ת לינק לרישום מאגף הרישום של אוניברסיטת תל אביב.

בהצלחה!