ערב הוקרה למשרתי.ות המילואים של קהילת אוניברסיטת תל אביב

אוניברסיטת תל אביב ואגודת הסטודנטים והסטודנטיות בשיתוף צה"ל מצדיעות למילואימניקים.ות שלנו בערב מיוחד

23 ביולי 2024, 15:00
אולם סמולרש
ללא תשלום
ערב הוקרה למשרתי.ות המילואים של קהילת אוניברסיטת תל אביב

כשליש מהסטודנטים והסטודנטיות של אוניברסיטת תל אביב ורבים מהסגל המנהלי והאקדמי גויסו למילואים מאז פרוץ מלחמת ה-7 באוקטובר. השנה בכלל ושנת הלימודים בפרט הייתה מורכבת ומאתגרת. אוניברסיטת תל אביב ואגודת הסטודנטים והסטודנטיות מזמינות את משרתות ומשרתי המילואים מקהילת האוניברסיטה לערב הוקרה והצדעה מיוחד, כדי להביע את הערכתנו לעשייה האמיצה והחשובה בתקופה קשה זו.

האירוע יתקיים ביום שלישי | 23.7 | סבב ראשון ב-17:30, סבב שני ב-20:30 | אולם סמולרש

להרשמה >

בתוכנית:

• הופעה של טונה
  • מילות תודה והערכה
  • ארוחת ערב, יין ואווירה טובה

שימו לב

עקב ריבוי משתתפים.ות, האירוע יתקיים בשני סבבים. האירוע הראשון יתחיל בשעה 17:30 והשני ב20:30.

נשמח לראותכם.ן