הכנס הראשון של סטארטאו בנושא "מימון המונים"

The 1st Annual Crowd funding Event

10 באפריל 2014, 18:00
מרכז היזמות
בתשלום
קורס של סטארטאו - מרכז היזמות של אוניברסיטת תל-אביב

סטארטאו - מרכז היזמות של אוניברסיטת תל-אביב

The 1st Annual crowdfunding event

We’ll be sharing news, Updates, and some industry-first innovations and discuss the future of crowd funding

בתאריך 10.4.14 יתקיים לראשונה בשיתוף מרכז היזמות של אוניברסיטת תל-אביב Startau וביוזמת יו"ר וועדת הכלכלה ח"כ פרופסור אבישי ברוורמן כנס בנושא "מימון ההמונים".

בכנס ישתתף יו"ר הרשות לניירות ערך פרופסור שמואל האוזר יחד עם אנשי מקצוע בכירים מהתחום.

הכנס יכלול שני פאנלים מקצועיים שיעסקו במודל הישראלי ובניסיון העולמי בנושא "מימון ההמונים".

בניסיון ליצור פתרונות חדשניים בתחום האשראי לעסקים מקדם ח"כ ברוורמן בתקופה האחרונה את החקיקה בתחום "מימון ההמונים". בכנס הוא יציג הצעת חוק חדשה שתאפשר "מימון המונים" לעסקים קטנים ובינוניים שאינם חברות טכנולוגיה.

לתכנית המלאה ולהרשמה >

לעמוד האירוע בפייסבוק >