ערב הזדהות ותמיכה בשיקום הסביבה והחי נפגעי השריפות באוסטרליה

בואו לאירוע סולידריות למען אוסטרליה, בהשתתפות נשיא אוניברסיטת תל אביב פרופ' אריאל פורת ופרופ' תמר דיין, ושירת המונים מבית היוצר של 'קולולם'

03 בפברואר 2020, 19:00 - 23:00
האנגר 11, נמל תל אביב
רישום מראש
ערב הזדהות ותמיכה בשיקום הסביבה והחי נפגעי השריפות באוסטרליה

אוניברסיטת תל אביב בשיתוף עם JNF אוסטרליה ולשכת המסחר אוסטרליה ישראל, מזמינה את הציבור הרחב לאירוע סולידריות עם העם האוסטרלי, שכל הכנסותיו קודש לשיקום החי והצומח ביבשת לאחר גל השריפות שפקד את היבשת.

מה בתכנית?

דברי ברכה מפי נשיא לשכת המסחר ישראל - אוסטרליה, האלוף (במיל.) עידו נחושתן (מפקד חיל האויר לשעבר) ונשיא אוניברסיטת תל אביב פרופ' אריאל פורת.

סקירת הנזק שנגרם למגוון הביולוגי בעקבות השריפה, והדרכים לתקנו, מפי פרופ' תמר דיין מהמחלקה לזואולוגיה באוניברסיטת תל אביב, מנהלת מוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט ופעילת איכות סביבה.

יצירת יצירה מוזיקלית משותפת אחת בשירת המונים כחלק מהמיזם החברתי המוסיקלי 'קולולם'.

כל ההכנסות יועברו ל-WWF's Australian Wildlife & Nature Recovery Fund באמצעות קרן קיימת אוסטרליה

לרכישת כרטיסים >