סמינר מחקר של מכון Orange לחקר האינטרנט בנושא: ילדים ומתבגרים ברשת

אולם 409, בניין רקנאטי
ללא תשלום
סדנת סייבר של מכון orange לחקר האינטרנט

סמינר מחקר של מכון Orange לחקר האינטרנט בנושא:

ילדים ומתבגרים ברשת

הרצאה ראשונה: "מתבגרים ורשתות חברתיות – מה הם עושים שם?"

מרצה: ד"ר ענת כהן

מרצה בכירה וחוקרת בחוג לחינוך מתמטי, מדעי וטכנולוגי, בתכנית לתואר שני בטכנולוגיה ובלמידה בבית הספר לחינוך וביחידה להכשרה להוראה. עוסקת בטכנולוגיות המידע והתקשורת בחינוך, בעיקר בהשכלה הגבוהה, רשתות חברתיות, כריית נתונים ברשת ולמידה ניידת.

הרצאה שנייה: "הסמארטף: שיח הורי אודות שימוש של תינוקות ופעוטות במדיה"

מרצה: מרי כצמן

מנחה מגוון קורסים באוניברסיטה הפתוחה, שעוסקים בהיבטים הכלכליים, החברתיים והתרבותיים של טכנולוגיות תקשורת וכן בהשפעות של מדיה על ילדים ומתבגרים. תלמידת מחקר לתקשורת באוניברסיטת חיפה, עוסקת בתפיסות של קהלים כלפי ההיבטים המסחריים של אמצעי תקשורת (דוגמת תוכן שיווקי) ובהתקבלות של טכנולוגיות תקשורת בקרב משפחות וקהלים צעירים: תפיסות של האינטרנט כמרחב מסחרי על ידי מתבגרים, ביות של אמצעי תקשורת בבתים של משפחות צעירות ועוד.

הכניסה לסמינר הינה ללא עלות אולם מותנה בהרשמה מראש באמצעות דוא"ל: niis@post.tau.ac.il ובאמצעות טופס ההרשמה