סמינר מחקר של מכון Orange לחקר האינטרנט

אולם 252, בניין רקנאטי
ללא תשלום
סדנת סייבר של מכון orange לחקר האינטרנט

סמינר מחקר של מכון Orange לחקר האינטרנט בנושא:

מַצָּג עַל הַצָּג: התֵּיאַטְרֶשֶׁת ומופעי רשת אחרים

תקציר ההרצאה:

למרבית האמנויות, כדוגמת כתיבה, ציור, מוסיקה וקולנוע - יש כיום פלטפורמת רשת. לעומתן, התאטרון נכח במרחב הרשתי במידה פחותה יחסית, אולם, בשנים האחרונות חלה התעוררות בתחום-הביניים של הפרפורמנס הדרמטי הרשתי. ישנן הפקות שנענות לאתגר ומחפשות אסטרטגיות דרמטורגיות ופנומנולוגיות חדשות לשימוש בכלי הרשתי לכינון אירוע תיאטרוני. אופיה של הרשת כפלטפורמה פרפורמטיבית בוחנת את הגדרות המופע ה'חי' ומציג ממדים אלטרנטיביים לגוף, חלל וזמן פרפורמטיביים, ובכך מזמינה הגדרה מחודשת למושגים אלו על גבי רשת האינטרנט.

המרצה:

ארז מעין, בוגר תואר שני בביוטכנולוגיה מאוניברסיטת תל אביב, ודוקטורנט בחוג לתיאטרון באוניברסיטת תל אביב. מרצה בסטודיו מיסודו של יורם לוינשטיין ובפרוייקטים של סל תרבות ארצי ומשרד החינוך. יוצר רב-תחומי שבין עבודותיו המופע According to Law המציג בימים אלה בתיאטרון תמונע, וכן עבודות תיאטרון-מחול ופרפורמנס-ארט בפסטיבלים וגלריות בארץ ובעולם.

הכניסה לסמינר הינה ללא עלות, אולם יש להירשם מראש באמצעות דוא"ל: niis@post.tau.ac.il או באמצעות טופס ההרשמה.