"הלילה של ננג'ינג" - מופע גאלה

בניין נפתלי
ללא תשלום
"הלילה של ננג'ינג" - מופע גאלה

אירוע לרגל השקת תוכנית יזמות וחדשנות - המודל הישראלי של אוניברסיטת תל-אביב, לה"ב, הפקולטה לניהול, ולציון יום השנה ה-20 לכינון יחסים דיפלומטיים בין סין וישראל

במעמד נשיא אוניברסיטת תל אביב: פרופ' יוסף קלפטר

כבוד שגריר הרפובליקה העממית של סין בישראל: גב' גאו ינפינג

מזכיר המפלגה, העיר ננג'ינג: מר יאנג וייזה

מופע גאלה המציג את אמנות הבמה הסינית הייחודית וכולל שירה, מחול ואקרובטיקה:

Nanjing Song and Dance Ensemble ומ- Nanjing Acrobatic Troupe - שתי הלהקות הלאומיות המפורסמות ביותר, שהופיעו בעשר השנים האחרונות ביותר מ-40 מדינות.

לאחר המופע ניתן לבקר בתערוכת האמנות The Beauty of Nanjing בבית הספר למוסיקה ע'"ש בוכמן-מהטה.

התערוכה כוללת תמונות של אתרים היסטוריים ותרבותיים, נופים, ארכיטקטורה מודרנית וחיי היומיום בעיר ננגינג וכן יוצגו יצירות אמנות,  מגזרות נייר שהן חלק מהמורשת התרבותית של העיר. במהלך הסיור המבקרים יצפו באומן המדגים את אופן היצירה של מגזרות נייר.

דרושה הרשמה מראש.

למידע נוסף ולהרשמה >>