הדרכה על תוכנת ההקראה קולפיקס

ספריה מדעי החברה וניהול, חדר המחשבים
ללא תשלום
הדרכה על תוכנת ההקראה קולפיקס

ב-3 בדצמבר מתקיים היום הבינלאומי לזכויות אנשים עם מוגבלות, השנה בסימן טכנולוגיה. במסגרת מאמצי אוניברסיטת תל-אביב להנגיש את סביבתה ואת שירותיה עבור סטודנטים, עובדים ומבקרים עם מוגבלות, אנו לוקחים חלק ביום זה ומעבירים לכם מידע אודות נגישות לאנשים עם מוגבלות בקמפוס, עם דגש על נגישות טכנולוגית, החשובה במיוחד במוסדות להשכלה גבוהה.

רכישת תוכנת הקראה קולפיקס

אוניברסיטת תל-אביב רכשה את תוכנת ההקראה "קולפיקס", מנוע ההקראה של עלמה רידר. מדובר בתוכנת הקראה מתקדמת בשפה העברית והאנגלית, אשר מיועדת בין השאר לסייע למשתמשים עם לקויות למידה ולקויות ראייה בהתמודדותם עם מידע כתוב. התוכנה מותקנת בימים אלה בכלל עמדות המחשב הפתוחות לציבור באוניברסיטה.

בנוסף, ניתן להוריד את התוכנה במחשבים האישיים באמצעות שם משתמש, סיסמא אוניברסיטאי וקוד.

בשעה 12:30 תתקיים הדרכה לשימוש בתוכנה לכלל העובדים והסטודנטים, בחדר המחשבים בקומת הכניסה בספרייה למדעי החברה וניהול.

מיועד לסטודנטים ולעובדי האוניברסיטה.