טקס ההזנקה של אוטובוס הסרטים 2013

רחבה מול בניין מקסיקו
ללא תשלום
טקס ההזנקה של אוטובוס הסרטים 2013

פרויקט אוטובוס הסרטים החל ב-2012, במסגרת האג'נדה החברתית של הפסטיבל הבינ"ל ה-14 לסרטי סטודנטים, ומתוך אמונה בכוחה של היצירה הקולנועית לעורר מודעות חברתית. בעקבות הצלחתו של הפרויקט, הוחלט השנה לצאת למסע נוסף של הפצת קולנוע צעיר ובועט ברחבי הארץ.

גם השנה יצאו סטודנטים לקולנוע מישראל ומרחבי העולם, יחד עם הסרטים שיצרו, למסע בן שבוע ימים ברחבי הארץ  ויבקרו בערי פריפריה מדרום לצפון -  ערד, ירוחם, נתיב העשרה, קריית יובל, ירושלים, רמלה, נצרת וקריית שמונה.

בכל ההקרנות המסך יהיה תחת כיפת השמיים בערב הקרנה פתוח לקהל הרחב.

הזנקה חגיגית

אנו גאים להזניק את אוטובוס הסרטים באירוע פתיחה חגיגי שיהווה גם  ערב ההקרנה הראשון במסע.

אירוע ההזנקה יתקיים ב 11.6.2013, יום שלישי, ברחבה מול בניין מקסיקו, אוניברסיטת תל-אביב. (כניסה מהשער הראשי של האוניברסיטה- שער 7, רחוב חיים לבנון).

התאספות הקהל בשעה 19:00, נאומי פתיחה וגזירת הסרט האדום בשעה 20:00 ולאחר מכן תחל הקרנת סרטי הסטודנטים וסרט באורך מלא.

לפרטים נוספים בפייסבוק >