סדרת הרצאות בנושא איכות חיים וקידום בריאות נפשית בזיקנה

25 במרץ 2015, 16:00

בתשלום
סדרת הרצאות בנושא איכות חיים וקידום בריאות נפשית בזיקנה

מכון הֶרְצֶג באוניברסיטת תל-אביב שמח להציג בפניכם את התכנית לסדרת ההרצאות השנתית והמרתקת לשנת תשע"ה בנושא איכות חיים וקידום בריאות נפשית בזיקנה המיועדת לאנשים מתחומי הרפואה, סיעוד, פסיכולוגיה, טיפול בקשישים, עבודה סוציאלית ולמתעניינים בנושא.

מטרת הסדרה היא להציג את חזית הידע הגרונטולוגי ולהוות מסגרת העשרה מעודכנת ומגוונת.

בסדרה ארבעה מפגשים (בכל מפגש שתי הרצאות), אחת לחודש בימי רביעי אחר הצהריים, באוניברסיטת תל-אביב - כיבוד קל וחנייה חינם (ברחבי הקמפוס).

28.1.2015 - מפגש בנושא היבטים טיפוליים וחברתיים של חוסן נפשי בזיקנה

25.2.2015 - מפגש בנושא בריאות, שמחה, בגרות ומשמעות בחיים

25.3.2015 - מפגש בנושא זיקנה מהיבטים פילוסופיים, פסיכולוגיים ותרבותיים

29.4.2015 - מפגש בנושא 'איך ניטיב עם עצמנו' - על טיפוח בריאות גופנית ונפשית במציאות משתנה