סיום שנת פעילות של אגודת הידידים

חינם
אגודת הידידים

קונצרט לחברי אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב לכבוד סיום שנת הלימודים

מפגש ידידי האוניברסיטה לכבוד סיום שנת הפעילות, “חגיגה סטודנטיאלית"

ברכות: פרופ‘ יוסי קלפטר, נשיא אוניברסיטת תל-אביב

סיגל אדר, מנכ"ל אגודת הידידים

הקרנת הסרט: ”תפרים” סרטה של עדיה אמרי-אור מן החוג לקולנוע ולטלוויזיה, זוכה פרס פסטיבל הקולנוע היוקרתי טרייבקה, ודברים מאת היוצרת.

תזמורת אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב

מנצח: אורי רייסנר ”בוקר של מחזות זמר”, קטעים מתוך : פנטום האופרה, עלובי החיים, קברט, כנר הגג, ועוד.

תזמורת אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת תל-אביב הוקמה ב-2007 וזוהי השנה החמישית לפעילותה. בתזמורת מנגנים כ-40 נגנים בכלים שונים ממגוון הפקולטות. בעבר הופיעה התזמורת במכון סרוואנטס בתל אביב, במרץ האחרון אירחה התזמורת את תזמורת כלי הנשיפה של אוניברסיטת אוקספורד איתה ערכה שני קונצרטים משותפים באוניברסיטה.

המנצח: אורי רייסנר , נגן קרן ומנצח תזמורות כלי נשיפה, בוגר האקדמיה למוסיקה ע”ש רובין באוניברסיטת ת”א (כיום ביה”ס למוסיקה ע”ש בוכמן מהטה)

כניסה דרך שער 4 (שער רמיסיאנו), להולכי רגל דרך שער 7.

להצטרפות לידידי האוניברסיטה ולפרטים נוספים:

דנה רכטמן , מנהלת חוגי הידידים : 03-6408055