עוצמה פמיניסטית בשטח לרגל יום האישה הבינלאומי

יריד בהשתתפות 15 עמותות וארגונים הפועלים למען חיזוקן והעצמתן של נשים מכל המגזרים

12 במרץ 2015, 11:45
ברחבה מול גילמן
ללא תשלום
עוצמה פמיניסטית בשטח לרגל יום האישה הבינלאומי

לרגל יום האישה הבינלאומי, התכנית למגדר באוניברסיטת תל-אביב תקיים יום שכולו מוקדש להעצמה נשית. במסגרת יום זה יתקיים יריד ייחודי בו ישתתפו 15 עמותות וארגונים הפועלים למען חיזוקן והעצמתן של נשים מכל המגזרים ביניהם: רוח נשית, נשים קוראות ללדת, נשות הכותל, אלסיואר – תנועה פמיניסטית ערבית לתמיכה בנפגעות תקיפה מינית ועוד.  ביריד ניתן יהיה לקבל מידע על פעילותן של העמותות, האוכלוסיות למענן הן פועלות ועוד.

בנוסף תתקיים במקום במת "הייד פארק"  שעליה יציגו נציגות העמותות את האג'נדה שלהן ויקיימו רב שיח עם הקהל. הבמה תפעל בשני סבבים בין השעות: 11.45 - 12.15 ו-13.45 - 14.15, כמו כן יוקם במקום קיר גראפיטי שמשתתפי היריד יוזמנו להטביע עליו את חותמם.

פרספקטיבות פמיניסטות על הקולנוע הישראלי

בתום היריד יתקיים כנס "פרספקטיבות פמיניסטיות על הקולנוע הישראלי העכשווי", בכנס ידונו בסרטים ישראלים שיצאו בשנים האחרונות, דרך זווית ראיה פמיניסטית. בין הסרטים שידונו: "גט", "אפס ביחסי אנוש", "ההיא שחוזרת הביתה" ו"אנשים כתומים".