שבוע הסייבר 2024

אוניברסיטת תל אביב
ללא תשלום
שבוע הסייבר 2024

שבוע הסייבר, אחד מכנסי הסייבר המובילים בעולם ואבן יסוד בתעשיית אבטחת הסייבר העולמית, יתקיים זו השנה ה-14 באוניברסיטת ת"א, בין ה-27-24 ביוני 2024.

הכנס יציג את מיטב התוצרים של תעשיית הסייבר הישראלית, ויפגיש שורה של מובילי תעשייה, מקבלי החלטות ומומחי סייבר מובילים בתחומם לאורך מספר ימים של כנסים, סמינרים, מפגשים ממוקדים, שולחנות עגולים ואירועי נטוורקינג.

גם השנה צפויים לפקוד את האירועים אלפי אנשים מכל רחבי העולם, לצד מומחים, מקבלי החלטות, משקיעים, סטרטאפים, אנשי טכנולוגיה, אקדמאיים, סטודנטים, האקרים, מומחים טכנולוגיים ובכירי התעשייה. כולם יגיעו מרחבי העולם לקחת חלק באירועים, ליהנות מגישה ישירה לשחקני מפתח ולפיתוחים בלעדיים, ולהכיר שותפים פוטנציאליים, נותני חסות ומגייסים.

למידע נוסף על הכנס > https://cyberweektau.com/

האירועים מותנים ברישום מוקדם (ללא תשלום) > cyberweektau.com/registration/