כנס שלישי בפוטותרפיה: מהגוף השותק - לגוף המשתוקק

בתשלום
כנס שלישי בפוטותרפיה: מהגוף השותק - לגוף המשתוקק

בית-הספר לעבודה סוציאלית ע"ש בוב שאפל, היחידה ללימודי המשך והשתלמויות

שמחים להזמינכם לכנס השלישי בפוטותרפיה:

מהגוף השותק - לגוף המשתוקק

פוטותרפיה 2013 - צילום ככלי טיפולי

בצילום הגוף תמיד נוכח או נעדר: שותק, נעלם, מתבונן, כואב, חסר או מלא. בפוטותרפיה אנו מדובבים את הגוף: לדבר, לכעוס, לתהות, לבקש ובעיקר להשתוקק. בכנס זה תדון הפוטותרפיה בתהליך היצירתי והקליני מהגוף השותק שבצילום - לגוף המשתוקק בחיות מרובה. הנושא יבחן מההיבט התאורטי, אומנותי, פילוסופי וקליני.

אודות המרצים בכנס:

ד"ר ענת בוצר
פוטותרפיסטית, פסיכותרפיסטית, מטפלת משפחתית וזוגית, מדריכה, במאית ויוצרת. מנהלת ומייסדת התכנית לפוטותרפיה באונ' ת"א, ומסלול מטפלים במכללת סמינר הקיבוצים, בעלת קליניקה פרטית.

ד"ר בריג'יט אנור
מטפלת באומנות המשלבת ידע בפסיכולוגיה, פילוסופיה והקשריו לעולם הצילום והטיפול. מייסדת התכנית לפוטותרפיה במוסררה – ירושלים. מלמדת בתכנית לפוטותרפיה באונ' ת"א.

יהודית גואטה
בוגרת בצלאל, אומנית וצלמת, ראש תחום צילום מעשי, המכללה האקדמית הדסה, מציגה  בארץ ובחול. יוזמת, אוצרת הספר "לימבוס. מקום. צילום". ראש הוועדה לאמנות פלסטית במפעל הפיס. מלמדת בתכנית לפוטותרפיה באונ' ת"א.

גידי זנד
ביולוג ואקולוג, מנהל פרויקטים מתוקשבים ותלמיד בודהיזם. בעל רקע נרחב בתרבויות, דתות והחיבור שבין הדימוי הויזואלי לתהליך הטיפולי הוויזואלי. מלמד בתכנית לפוטותרפיה באונ' ת"א.

פרופ' רפאל מלאך
ראש המחלקה לנוירוביולוגיה, מנהל המכון להדמיית מוח האדם במכון וייצמן.

ד"ר שלי גולדברג
מרצה לקבלה ולתורת הנפש של החסידות.

לתכנית המלאה >

ההשתתפות בכנס בתשלום, בהרשמה מראש.

להרשמה יש לפנות למיכל שביט באמצעות דוא"ל: shmichal@tauex.tau.ac.il  או בטלפון 03-6409559