סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

מזון למחשבה: המימד התרבותי של אכילה ושתייה

24 במרץ 2014, 16:15 
חדר 282, בניין גילמן 
ללא תשלום
סמינר החוג לארכיאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום

פרופ' גדעון שלח, האוניברסיטה העברית בירושלים

 

"מלח הארץ": תזונה, טכנולוגיה ושליטה בתעשיית המלח הקדומה בסין 

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>