Steamer Salon - פסטיבל הקולנוע האינטראקטיבי והמציאות המדומה

02 במרץ 2016, 12:00
צדוק הכהן 2, תל אביב יפו
בתשלום

פסטיבל הקולנוע האינטראקטיבי והמציאות-המדומה הראשון מסוגו בארץ, נערך במסגרת המסלול החדש למדיה דיגיטלית בבית הספר לקולנוע וטלוויזיה ע"ש סטיב טיש

הפסטיבל מתקיים בין התאריכים: 2.3.16 – 5.3.16 במרכז לאמנות עכשווית.

שנת 2016 הוגדרה כשנת המציאות המדומה. פסטיבל סטימר מציע התנסויות וצפייה בפרויקטים עדכניים, מפגש עם יוצרים וחוקרים חשובים וחשיפה לחזית העשייה הטכנולוגית.

בפסטיבל נבחן ונחקור דרכי סיפור שמתפתחות כעת בעולם ונדון בשפות קולנועיות מתהוות ובחידושים טכנולוגיים כמו מציאות מדומה (VR), מציאות-רבודה (AR) וה-Web המוכר והטוב.

בפסטיבל יתקיימו הקרנות חיות המשולבות עם הופעות חיות; חללי הגלריה של ה-CCA יהיו מלאים בתערוכות של קולנוע מציאות מדומה; כיתות אמן והרצאות עם אורחים מחו״ל ויוצרים מקומיים בהם: נוני דה לה פנה, יוהן קאנטופ ג׳נסן, אוליה ליאלינה, ארי פולמן, האחים פז; שיחות סלון בנושאי שפה קולנועית ב-VR, אמפתיה, הטמעות ומעורבות; הצגה של טכנולוגיות בינלאומיות חדשות אשר ישנו את עתיד הקולנוע (עם חברות כמו ,Samsung Mantis Vision, Replay Technologies); שיחות על דרכי מימון והפצה של קולנוע אינטראקטיבי; מאחורי הקלעים של יצירת קולנוע VR; פסטיבל קליידסקופ האמריקאי ועוד.

לאתר הפסטיבל >